2011-11-07 18:06:07• hírek • Szatmar.ro

Old Boys XXL Kosárlabda Kupa - másodjára

Második alkalommal kerül megrendezésre Szatmárnémetiben az Old Boys XXL Kosárlabda Kupa. A szervezők izgalmas látványossággal készülnek a hétvégére: a döntő előtti gálameccsen a VSK jelenlegi sportolói a nyolcvanas évek A diviziós csapatának, a Mobilának a kosaras lányaival mérkőznek meg.

Az Old Boys XXL Kosárlabda Kupa november 11 és 12-én kerül megrendezésre a szatmárnémeti Ady Endre utcai sportteremben. A kupán négy öregfiúk (3 szatmárnémeti és egy avasfelsőfalui) csapat mérkőzik meg egymással. A rendezvényen meghívottként részt vesz két középiskolás diákcsapat is, akik egy-egy meccs erejéig szintén összemérik erejüket az öregfiukkal.

A csoportmérkőzések péntek délután 18 órai kezdettel kerülnek lebonyolításra, majd szombat délelőtt folytatódnak. A kupa döntőjét szombaton 13 órakor játszák. Ezt megelőzően, 12 órától kerül sor a gálamérkőzésre. A nem cask a kosársport szerelmesei számára inyencségnek igérkező összecsapáson két generáció, a nyolcvanas évek legendás "mobilás" lányai mérkőznek meg a jelenleg az élvonalban játszó Városi Sport Klub női kosarasaival.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak, a rendezvényre a belépés ingyenes.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: